NTA7516

De NTA 7516 is de norm voor veilige ad hoc communicatie van gezondheidsinformatie. Deze norm is gemaakt door de NEN, in opdracht van het ministerie van VWS, het Informatieberaad Zorg en gemeenten.
Hoewel organisaties moeten voldoen aan de NTA 7516, kunnen ze dat alleen als ze gebruik maken van een NTA 7516-gecertificeerde oplossing.

Veel organisaties maken tegenwoordig gebruik van Microsoft 365 (voorheen Office 365). Met de komst van de NTA 7516 hebben deze organisaties een uitdaging. Een groot onderdeel van de NTA omvat de inzet van DNSSEC, DANE en SMS 2factor authenticatie. Echter, Microsoft 365 heeft dit nog niet in haar Exchange Online platform. In de tussentijd moeten organisaties naar een oplossing op zoek.

Tot voor kort kwam men daardoor al snel bij derde partijen uit.In samenwerking met Microsoft Nederland heeft Cloud Life ontwikkeld: NTA Veilig Mailen.

Met de komst van NTA Veilig Mailen kan er voortaan direct vanuit Outlook en Microsoft 365 worden gecommuniceerd zonder additionele plug-ins nodig te hebben!

NTA Veilig Mailen is vanaf heden beschikbaar!

NTA 7516 Veilig Mailen

  • Alles-in-1 oplossing
  • Gebruik maken van Microsoft 365 platform
  • Veilig door versleuteld mailen
  • Gemakkelijk voor gebruikers
  • Beveiligd tegen malware en phishing

NTA 7516

Ook veilig ad hoc communicatie versturen direct vanuit Outlook?
Laat je gegevens achter en we regelen het voor je!

Interesse?

Laat even je naam en e-mail achter als je wilt.

rocket.png