Over ons

/aangenaam kennismaken

Over ons

Dieptechnische kennis

/en een dosis enthousiasme

Bij Cloud Life hebben we één ding gemeen: we combineren dieptechnische kennis met een frisse en bovenal flexibele werkwijze. Bij ons ben je aan het juiste adres voor de combinatie van security, compliance en privacy binnen je Microsoft-omgeving. Dat betekent niet alleen dat wij alle kennis hebben van Microsoft-technologie zoals Office, Teams en SharePoint, maar hieraan diepgaande hoeveelheid security-kennis toevoegen. Die combinatie vind je nergens anders.

Over ons

Maak kennis

/met je nieuwe kennispartner

Vraag aan onze klanten wat Cloud Life kenmerkt en je krijgt als antwoord dat we niet alleen goed bereikbaar zijn, maar op elke vraag direct antwoord hebben en we die antwoorden graag laagdrempelig en begrijpelijk brengen. We geven de voorkeur aan een to-the-point advies om jou zo snel mogelijk te helpen grip op je omgeving, data en gebruikers te krijgen.

Over ons

Scherpe focus

/en gedreven door ervaring

Het leveren van een complete cloud-omgeving waarin veiligheid altijd centraal staat. Dat zorgt ervoor dat collega’s overal en altijd veilig kunnen werken en kunnen kiezen welk apparaat zij hiervoor gebruiken. We richten ons op de Nederlandse educatie-, zorg- en overheidsmarkt. We spreken de taal binnen deze branches als geen ander en kennen de specifieke uitdagingen.

Samen sterker

/met de juiste partnerships

Sinds het ontstaan van Cloud Life onderhouden we een intensieve samenwerking met Microsoft. Als Microsoft Gold Partner zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en doorgronden we de Microsoft-omgeving volledig. Dat onze expertise en dieptechnische kennis wordt gewaardeerd, blijkt uit onze finalepositie voor Microsoft Country Partner of the Year.

Over ons

Samen sterker

/services en producten

Een moderne werkplek waarin medewerkers productief zijn en veiligheid centraal staat. Maak kennis met onze services en producten.

Cloud Compliance Assessment

Werk je compliant? Waar liggen de risico's en technische mogelijkheden op het gebied van wet- en regelgeving? De Cloud Compliance Assessment geeft inzicht.


Lees meer

Protect 365: Security as a Service

Protect 365 helpt je aan een blijvende veilige cloudomgeving, waarin iedereen binnen de organisatie productief kan zijn.Lees meer

Compliance as a Service

Compliance as a Service helpt je met de vertaalslag van regulering, wet- en regelgeving naar de digitale moderne werkplek.
Lees meer

Cloud Security Assessment

De Cloud Security Assessment geeft je gedetailleerd inzicht in de specifieke veiligheidsrisico’s voor jouw organisatie én helpt deze op te lossen. Zelfs Microsoft zelf zet onze unieke scan in!

Lees meer

Over ons

Verschillende organisaties

/hetzelfde doel

Inmiddels leveren we complete cloud-omgevingen aan uiteenlopende organisaties binnen de Nederlandse educatie-, zorg- en overheidsmarkt. Met altijd hetzelfde doel: veiligheid voorop.

Gemeente Eindhoven
Gemeente Rotterdam
Gemeente Leeuwarden
Provincie Noord-Holland
Provincie Zuid-Holland
Provincie Drenthe
LUMC
Universiteit van Amsterdam
Vrije Universiteit Amsterdam
DigiTrust ISO27001 keurmerk

ISO 27001

Cloud Life is officieel voor ISO 27001 gecertificeerd. De ISO 27001 is dé erkende norm voor informatiebeveiliging.