Onze services

/en producten

Cloud Security Assessment

Services

Cloud Security Scan

/Uitgebreide analyse

Phishing, malware, datalekken: dreigingen waar je als organisatie liever niet mee te maken hebt. De Cloud Security Scan geeft je gedetailleerd inzicht in de specifieke veiligheidsrisico’s voor jouw organisatie én helpt deze op te lossen.

Services

Cloud Compliance Scan

/Zaken op orde

De cloud biedt veel voordelen, maar vraagt ook de nodige verantwoordelijkheid. Zijn alle processen compliant en voldoet je organisatie aan de geldende wet- en regelgeving? De Cloud Compliance Scan maakt aan alle onzekerheid een einde en geeft inzicht.

Services

Protect 365

/Een productieve én veilige cloud

Je weet dat een goed beveiligingsbeleid van belang is. Nu is het tijd om te zorgen voor een veilige omgeving, waarin iedereen binnen de organisatie productief kan zijn. Security as a Service helpt je met een veilige werkomgeving en voortdurende ondersteuning. Gebaseerd op Microsoft 365.

Services

Compliance as a Service

/In één keer volledig compliant

Als overheidsorganisatie heb je te maken met uiteenlopende regels en kaders. Compliance as a Service helpt je met de vertaalslag van regulering, wet- en regelgeving naar de digitale moderne werkplek. Zo is de organisatie in één keer volledig compliant – en blijft dat ook.

Services

Teams SafeSpace

/Korte metten met onwenselijk gedrag

Voor zaken als grensoverschrijdend gedrag en online pesten is in jouw organisatie of onderwijsinstelling geen ruimte. Teams SafeSpace ondersteunt in het creëren van een prettige werkomgeving.

Services

Phishing as a Service

/Bewustwording en begrip

Op een slimme manier veiligheidsrisico’s binnen de organisatie verminderen én inzicht krijgen in actueel gebruikersgedrag? Met Phishing as a Service creëer je bewustwording en voorkom je datalekken.