Gedetailleerde analyse

/met de Cloud Security Assessment

Wist je dat het gemiddeld 7 maanden duurt om een beveiligingsincident te ontdekken en meer dan 80 dagen kan duren om het vervolgens op te lossen?

Tijd voor actie

Of het nu gaat om phishing, malware of datalekken: cyberdreigingen vormen voor elk bedrijf een reëel risico. Dat is vervelend, want de cijfers liegen er niet om. Volgens onderzoek bedragen de gemiddelde kosten van een beveiligingsincident 300.000 euro. Er zijn inmiddels meer dan 250.000 malwaredreigingen in omloop. Bij zo’n 81% van de inbraken wordt gebruik gemaakt van zwakke of gestolen wachtwoorden. Een zorgelijke ontwikkeling, als je bedenkt dat zo’n 75% van de collega’s overal hetzelfde wachtwoord gebruikt.

Inzicht als startpunt

Het begint met inzicht. Weet jij bijvoorbeeld wie toegang heeft tot alle bestanden? En kun jij bestandstoegang afstemmen op basis van risico’s per gebruiker? Is de organisatie in staat om potentiële dreigingen snel te detecteren en hierop te reageren? En in hoeverre worden de bedrijfsgegevens momenteel beschermd op de verschillende apparaten, buiten de organisatie of in de cloud?

De basis

De Cloud Security Assessment levert een gedetailleerd laagdrempelig rapport op, dat je als basis kunt inzetten voor de security roadmap van de organisatie. De Cloud Security Assessment geeft onder meer inzicht in de huidige beveiligingsrisico’s, de manieren om deze risico’s te minimaliseren en welke rol de huidige Microsoft 365 licenties hierin kunnen spelen.

Cloud Security Assessment in één oogopslag
  • Inzicht in specifieke cyberdreigingen voor de organisatie
  • Gedetailleerd rapport, als basis voor de security roadmap
  • Concrete aanpak om beveiligingsrisico’s te minimaliseren
  • Overzicht van de rol van huidige licenties Gebaseerd op Microsoft-technologie