Nederlandse Vereniging van Banken

Als een voorbeeld voor de Nederlandse banken industrie, kan de Nederlandse Vereniging van Banken zich geen beveiligingsissues permitteren. Daarom hebben zij gekozen voor Microsoft 365.

Met hulp van Cloud Life kan de NVB veilig en online werken met verschillende apparaten, terwijl zij zich geen zorgen maken over de veiligheid of beschikbaarheid. Tegelijk krijgen zij beter inzicht in hoe er gewerkt wordt en hoe er met gevoelige data wordt om gegaan.
Volledige grip, altijd online, geen zorgen.

Cloud Life heeft ons zeer adequaat en bekwaam geholpen. Onze omgeving is goed ingeregeld, en qua beveiliging hoeft de gemiddelde medewerker niet eens wat te merken in zijn/haar dagelijkse werk doordaat het zo slim in ingericht.

Laurens Verbruggen, IT Manager @NVB

De kennispartner van provincie Drenthe

Als relatief kleine provincie, kreeg de provincie Drenthe onder andere met de komst van de AVG een grote opgave erbij. Omdat zij als kleine provincie met minder budget moeten werken, maar wel dezelfde opgaven hebben als grotere gemeenten, waren zij op zoek naar een echte kennispartner op het gebied van Microsoft365 en security.Gemeente Katwijk vindt cybersecurity specialist in Cloud Life

Gemeente Katwijk is een kleinschalige gemeente met 550 werknemers, waarvan ongeveer 50 mensen werkzaam zijn binnen het cluster I&A. Veel of weinig medewerkers, de uitdagingen van alle gemeentes zijn hetzelfde en worden met de dag groter; 24/7 beschikbaar en bereikbaar zijn, mensen werken hybride en de beveiliging van data en devices worden steeds belangrijker. Om te helpen met deze uitdagingen, raadde Microsoft de gemeente aan contact op te nemen met Cloud Life.

100% veilig met M365? Gemeente Eindhoven vond het tijd voor een Cloud Security partner!

Gemeente Eindhoven is overgestapt naar de Microsoft 365 omgeving. Voor deze overstap werd anderhalf jaar uitgetrokken, maar vanwege Corona werd dit project versneld. Iedereen moest immers veilig thuis kunnen werken. Het project werd in maar liefst 2 maanden gerealiseerd. Maar was dit wel veilig genoeg? Was er in de snelheid niks vergeten? Moeten er nog dingen aangepast worden?

Op zoek naar een kennispartner?

Wij helpen je graag!